Dålig syn och nagelfix

Annonssamarbete Sharpman och annonslänkar Odd Molly, Apoteket, iDeal
 
Jag har fixat mina naglar idag. Bästa Amanda har haft semester så det blev lång tid innan jag kom dit men nu är de fina igen. Jag går 2 gånger i månaden och det är min lilla lyx. Jag har bitit på naglarna sedan jag var liten fram till jag var 39 år så de har inte så lång nagelbädd direkt. Nagelolja ska jag använda nu också, eller så finns ju Decubal Lips & Dry som jag tipsa om på insta som funkar till nagelband också. Superbra!
 
 
Så blev storhandla på Östensson. Älskar den affären i Skänninge som är så fin och alltid fräsch mat med lite annat än vad som finns på Ica. 
 
 
Mössa HÄR, glasögon Skaga
 
Nu har jag bokat tid för synundersökning. Gud jag ser så mycket sämre känner jag så det blir nog glasögon på heltid för mig. Kände stor skillnad när jag körde i mörkret häromkvällen om det snöade ute, kände mig som onykter. Jag har läsglasögon men de räcker inte och så blir det svårt när man hela tiden måste ta på och ta av dem. Jag är så slarvig så jag tar inte på dem för en liten stund, så det blir bättre om jag får ett par på heltid. Nu ser jag sämre i mörker och även på längre sikt känns det som. 
 
 
 
Vantar HÄR, skor HÄR, plånbok 20% med koden LOTTA20 HÄR 
 

Jag trodde att jag skulle bli själv ikväll, men lite ungdomar kom hem. Det var ju trevligt nu när kylskåpet är påfyllt med god mat. Annars känner jag mig som en påse skit…ha,ha . Har fått mens fast jag inte ska ha….börjar jag komma i klimateriet? Har fått en stor finne för att jag åt kebab i helgen ( inte lchf)  , håret ser förfärligt ut och lång tid innan jag ska fixa utväxten, jag känner mig svullen för Philip bjöd på fika idag ( inte lchf 🙂) . Ja lite typ stoppa ner sig i en pyjamaskväll och bara titta på play. Men sådana dagar är ju såklart helt ok det med. Imorgon ska jag ha en rolig dag så jag laddar för den.

 
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Dålig syn och nagelfix”

  1. Haha gud va du är härlig!
    Jag äter pepparkakor och äter ost…
    Tycker en liten smula synd om mig för att jag inte går ner i vikt🤪 ska strax bädda ner mig jag med😍 ses i morgon😘😘😘😘

  2. Jag har samma problem med synen. Den har verkligen blivit sämre på sista tiden. Problemet är bara att jag tycker att det är så svårt när man gör synundersökning. Har gjort det ett par ggr, beställt brillor efter recepten men tycker inte att jag ser bra i brillorna. Knepigt värre ju!

    Kram o god natt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *