Bänkskivor i tvättstugan

 
 
Hej och hå, idag har jag inte latat mig direkt. Gick ut kl 9 i arbetskläder och fyllt släp med skräp och rensat runt vår gamla skola. Jag har slängt gamla pallar, virke, flyttat sten osv. När jag börjar så kan jag inte sluta förrän det är klart. Nu är man trött och precis duschat men nu är det fint överallt ute. Det är klart i källaren men mer finns att göra i garaget och vår gamla skola. 
 
Här i tvättstugan har jag önskemål att byta bänkskivorna till marmor, jag brukar anlita Sten och Marmor i Linköping och får kontakta dem efter jul och se vad det kostar. Eller så tar jag en tur till Ikea där man ju också beställa. 
 
Nu blir det att jobba vid datorn
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
Kolla gärna mitt instagram där kör jag live idag och mer bilder när jag jobbar ute på insta direkt HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Bänkskivor i tvättstugan”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *