56 kilo fröknäcke

 
Jag gjorde fröknäcke igår från bästa Åses recept, gudars så gott. Jag ska nog fixa en plåt till idag. För mig är det som godis med en stor klick smör och ost på. Du hittar receptet på 56 Kilo blogg HÄR. Åsa har också varit en stor inspiration i min Lchf resa så på hennes blogg finns massa bra recept och annat som jag gillar läsa om.
 
Jag kör lite mer träning och bättre kosthållning igen. Efter alla resor så längtar jag efter mer motion och bättre mat för min kropp. Då mår jag allra bäst. 
 
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”56 kilo fröknäcke”

  1. Ja, fröknäcke är en favorit här hemma också och jag kan då komma med ett litet tips för att enkelt få ett tunnt och jämt bröd. När du häller ut fröknäckesmeten/degen i mitten på bakplåtspapperet så platta till det lite och sedan lägger du ett till bakplåtspapper på degen och stryker på det i jämna rörelser ut mot kanterna så blir det jämt och fint och inget kladd alls och när du är nöjd med hur jämt du vill ha det drar du bort det översta papperet och grädda brödet. Ett annat tips i juletid är att krydda fröknäckedegen med lite pepparkakskryddor…mums…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *