Ta mig som en godispåse

Annonslänkar H&M , annonssamarbete Bangerhead
Godmorgon vänner, ska snart iväg men kikar in till er på morgonen. Det är så många som skriver att jag tillhör deras morgonrutin och det gläder mig 💗. Jag säger hej till er trogna och fina följare och ni är många här. Minst 4000 på en dag. Fyra årstider är en av Sveriges största bloggar  inom Hus och hem. Puss på er alla!! Ni kommer in och läser här och gillar olika saker och är det nåt som inte är bra bara bläddra vidare. Ta mig som en godispåse, plocka bara ut det ni gillar, resten skiter ni i🙂 Jag hade tagit chokladen…ha, ha
 
Blus HÄR ( men slut på nätet , köpt i Linköping) Glasögon HÄR
 
 
Igår fick jag snälla komplimanger på instagram om mina glasögon också, då blev jag glad. Jag ska in och beställa ett par till idag. Vill ha något att byta med och jag jobbar på att lära mig det här med progressiva. Sedan fick jag komplimang för min sminkning så några fler produkter ska ni få tips på framöver. En ögonskugga som jag tycker är bra som jag inte tipsat om innan är den HÄR ( finns i många olika färger) Jag använder alla tre färgerna på en sminkning. 
 
 
 
En parfym som både jag och Elin använder som vi köpte på flygplatsen när vi åkte till Menorca är Ralph Lauren. Vi gillar lätta och söta parfymer och denna HÄR luktar så gott. Tips till julklapp för den som vill
 
Återkommer senare idag
 
Kram Lotta 
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Ta mig som en godispåse”

  1. Ja du är verkligen en morgonrutin …med en stor godispåse…..där man alltid kan hitta fina godisbitar att läsa om….och att du är du ….Kramar

  2. jätte jätte fina brillor på en fin lotta 😉 jag måste ta mig till en optiker med håller på ,ed mina läsglas på jobbet som snart gör mig galen . Köpte med den parfymen när vi var iväg sist och snart bär det iväg igen dec är en jobbig tid för oss då det var då vi beskedet om vår fredrik . kram

  3. Så fin du är i glasögon, verkligen!! Bra start på morgonen o kika in hos dig o samtidigt njuta av en kopp kaffe. Så bra o trevlig blogg, med alltid gott och blandat ❤
    Ha en riktigt bra dag!

  4. snyggo!! jag måste oxå ta tag i det här med brillor…börjar bli jobbigt, har ett par läsglasögon i varje rum ( till och med på toan) men ändå är dom oftast borta när jag behöver dem …ha en fin kväll /kram MIA

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *