Slå in fina julklappar

Annonslänkar Adlibris och Partykungen
 
Jag tycker det är så roligt att göra fina paket och har alltid gillat köpa papper, snöre och etiketter för att pyssla. På mitt kontor har jag inrett en egen liten pysselhörna där jag har mina snören och pappren och det är väldigt bra när man ska slå in klappar till jul eller ta fram symaskinen för att sy upp byxor osv.
 
När jag jobbade på Cervera och Duka så slog jag in mängder med julklappar till jul och när jag var liten så samlade jag på papper osv. Det intresset att pyssla har funnits med sedan jag var liten.
 
 
Andra fina julpapper HÄR, HÄR och HÄR
 
 
Tips
 
Fina julsnören HÄR, HÄR och HÄR 
 
Etiketter HÄR, HÄR  och HÄR
 
 
Gammal pappershållare, juletiketter HÄR och papperspåsar HÄR 
 
 

God julpåsar HÄR, andra klistermärken HÄR och HÄR

 
Jag handlar snören och papper på massa olika ställen där jag ser att det finns. Jag har länkat till lite olika här uppe som ni kan klicka på. Jag köper också mycket hos en av mina bästa vänner och hennes pysselbutik Medmera HÄR.
 
Nu ska jag börja fundera på lunch här. Äter inte frukost utan kör alltid fasta på morgonen men dricker kaffe så nu börjar jag bli hungrig och mitt kök funkar inte att laga mat i när det målas. Det kanske blir en tur till mamma.
 
Kram Lotta 
 
💓
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Slå in fina julklappar”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *