Philip har satt upp stjärnan

Annonslänkar Jotex; HM, Soffa direkt
 
 
Nu har stjärnan kommit upp i Philips rum och vi har fixat lite mer där inne, men fortfarande har vi målning på tvbänk och lister kvar att sätta upp. Kan tänka mig att vi tar en del av det på jullovet. Jag älskar att köpa hem saker så det finns hemma så har man en lucka eller tid så kan man bara sätta igång. Jag kan inte åka till affärer på helgerna, då svimmar jag typ 🙂
 
 
Philip har med fått dubbeltäcke HÄR, lakan HÄR, sängram liknande HÄR, sänglampor HÄR
 
 
Idag ska jag vara med på ett litet event på P.A.U.S, har du inte anmält dig så har jag hört att man kan fråga om sen ankomst också.
 
 
Bäst jag sätter fart här. Har både ärenden och besöka svärmor på sjukhuset som ska bli gjort först och så två målare i huset men de klarar sig själva. Nu händer det grejer. 
 
Kram Lotta 
 
💗
 
Tips
 
Snygga svarta sängbord HÄR
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *