Nu tar vi och sänker axlarna lite

Annonlänkar Campadre och Bluebox
 
Så här ser det ut hos mig just nu. Tänker att det viktigt att dela sånt med. Vägen till att få fint och vägen till drömmen kan vara lite krokig och det blir skitigt. Min advent kommer inte pyntas utan vi äter middag i dammet och det är helt okej det med.
 

 
Om du sitter hemma och känner att det inte hinner bli fint till advent så sänk axlarna lite, pusta ut och tänk på mig. Jag är med dig i advent. I år har vi det så här och det är helt ok det med. Det kallas livet.
 
I ärlighetens namn så känns det ganska skönt. Jag behöver inte prestera, jag behöver inte baka , jag behöver inte piffa i varje hörn. Jag  behöver på sin höjd bara dammsuga lite och helst köpa färdigmat så vi slipper använda köket. Det känns faktiskt ganska skönt. Istället en paus i att bara vara, sätta sig på röven och och göra andra saker. 
 
 
Jag tog lunch hemma hos mamma idag och en heldagsjobb vid datorn och ikväll ska jag ut och gå med min bästis.
 
Men sedan när det är klart då ska jag minsann pynta och jobba vidare på drömmen om att göra ännu finare hemma för jag älskar att pyssla och jag älskar när det händer grejer, men däremellan är det helt okej att ha det rörigt ett tag. 
 
 
P.s Jag har två olika företag och målare här hemma. En av dem målar bara köket och den andra målar bara i hallen. Jag har fått frågor på det, de är inte ihopkopplade på något sätt. Jag har ingen rabatt , så inget samarbete på just dessa, varken jobb eller färg för den som har undrat. 
 
Kram Lotta
 
 💗
 
Tips
 
Campadre har fyllt på med massa fint. Har själv klickat hem julklappar både till Philip och Kalle idag. 10% extra med koden Fyra10 i kassan HÄR ( gratis medlemskap) p.s Black15 gäller visst fortfarande, det missa jag idag 🙂
 
Ni gillar också tipsen från Bluebox som jag tipsat om tidigare , de har många bra julklappar HÄR 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

19 reaktioner på ”Nu tar vi och sänker axlarna lite”

 1. Hade sedan länge sedan planerat att gårdagen skulle bestå av städning och adventsstök. Alla planer grusades då jag fick flunsan och ligger med 40 graders feber istället. Känns som orken inte kommer infinna sig närmaste dagarna. Så tack för ditt inlägg, nu är vi två som får vänta med julpiffet😘

 2. Skönt att se din röra, här är det inte bara rörigt hemma. Är typ lika rörigt i huvudet & känslan för att pynta till advent har lixom inte i infunnit sig. Trött o orkeslös efter ha varit sjukskriven i över 5 v med krämpor här o där, vill bara sova!!
  Men blir väl bra så småningom…

  Hoppas ditt kök & hall blir klart, så du får ordning i sin röra….ska bli spännande att se 🤗😀

  Ha en go’kväll 💕

  1. Att vara sjukskriven betyder att man ska ta hand om sig , sänka kraven. Jag körde på förra året och visste inte att jag skulle kracha efter min dotters cancer, men sedan fick jag tänka om. En större sak varje dag fick räcka. De tar tid för kroppen att läka. Skogen och trädgården var min läkning och prata med vänner. Kram till dig . Lotta

 3. Tack🤗 det var precis detta jag behövde – satt precis och resonerade med mig själv om samma sak. Var ska lag lägga nivån i år just nu. Vi renoverar badrummet på ovanvåningen – har ingen annan dusch i huset så detta roddar jag med varje dag – dusch på gymmet etc. Tvättmaskin och torktumlare, dörr står i sovrummet – jag har börjat måla i Biblioteket men hinner inte färdigt då det alltid hinner bli mörk innan jag kommer hem har haft ambition att sluta tidigt men det är mycket på jobbet så jag kommer aldrig därifrån. Trappan är tejpad med papp – utsidan står just nu ett tält och massa byggmaterial – verandan in är full med byggmaterial och det är nog två veckor till innan badrummet är klart. Blommor och pynt på utsidan går bort (sparar pengar:) ska sätta upp adventsljusstakar men där stoppar det nog just nu. Kram

 4. Sååå befriande! Har ingenting att skylla på. Jo, kanske lite lathet, men jag lutar mig tillbaka och skjuter allt till morgondagen (det som skulle ha gjorts i dag, alltså). Ingen dör av lite smutsiga fönster efter att vinden från Västerhavet gjort sitt!
  Så imorgon… kanske… Tack för en fin och inspirerande blogg! Kram Sissi

  1. Nej ingenting måste vara perfekt, snart är julen över och då minns man inte. Jag ska städa och pynta sedan för jag vill och tycker det är kul. Men orkar man inte så skiter man i det och det funkar det med. Kram Lotta

 5. Jag tycker det ser härligt ut, och så spännande att få fint! Vi har haft så två ggr, vårt kök blev klart strax före jul ett år och en gång hade vi en målare som fixade hallen och trappen precis veckan före jul…
  Jag är ju oerhört ambivalent till julen, jag vet att man gör som man vill och särskilt alla julälskare tycks påpeka det 🙂 men jag blir bara stressad och förstår ingenting, längtar bara till det blir januari och allt blir vardag igen. Advent är fint, och jag ska nog köpa en stjärna i present till sonen och hans lägenhet för han lär inte skaffa någon själv 🙂 kram på dig Lotta!

 6. Det kommer att bli jättebra Lotta!!
  Din "röra" får mig att minnas min egen köksrenovering. Min man som är byggare, fixade allting själv och när hela köket var utrivet och några väggar nermonterade – då fick han hjärtinfarkt … Vår historia slutade lyckligt, men jag kan säga att köket, röran och allt materiellt var bara bagateller. Njut av ditt kaos för det är ganska roligt det med. Kram Annika

 7. Hej du kloka människa! Med underbar blogg och många härliga tips, kloka råd mm.
  Tack att du påminner oss, det är ju viktigast att man är tillsammans.
  Behövde läsa det inlägget idag, när modet svek om att göra adventsfint trots min sjukdom som ibland sätter käppar i hjulet. Så lätt att glömma vad som är viktigt.
  Kram Ellinor

 8. Blev aldrig ommålade köksluckor här hemma. Istället tapetserade vi en fondvägg och målar nu de andra. Blir så bra. Hoppas få upp adventstaken på söndag. Ska bli spännande att se hur ert blir när det blir klart…. säkert helt underbart.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *