Ni kommer väl till paus på onsdag

Kommande event i samarbete med P.A.U.S och annonslänkar Gina tricot
 
Lite möte i staden idag väntade och samtidigt hade jag bokat behandling och skulle färga ögonbrynen. Det var länge sedan nu jag var på P.A.U.S så nu var det dags. 
 
 
I Linköping kommer snart all belsyning lysa som är så vackert. Då kan man gå en slinga runt i staden för att titta på allt. Det måste ni göra om ni kommer till stan.
 
 
Jag hoppade in till Linköpings trädgårdshandel och köpte lite helgblommor, ljus och någon liten gran. Så fin affär!! Får massor av tips i sådana här butiker. 
 
 
Sedan var jag på P.A.U.S och där möttes jag av Lotta i dörren 🙂 Nästa vecka på onsdag får ni gärna komma förbi på P.A.U.S på julevent. Anmäl er gärna innan HÄR. Jag kommer vara där från kl 16 och kl 17 kommer jag bara lite enkelt presentera mig och sedan ska jag få en fin sminkning som man får titta och få tips på hur man kan göra. Så kom och titta och och sedan får ni gärna ställa alla möjliga frågor till mig efteråt. Jag stannar till stängning så kom och säg hej. Det är alltså ingen föreläsnig och kostnadsfritt. 
 
 
På P.A.U.S har de gjort om lite, så himla mysigt där.
 
  
Färgat ögonbrynen, blir så mycket finare
 
 
Blev lunch på Babettes , sallad med chevre
 
 

Köpte mig en fin julstjärna på Systrarna Cato, 179 kr var bra pris tycker jag

 
 
Rosa topp HÄR och korbyxor HÄR 
 
 
Så fina pyjamas grönt HÄR  och HÄR & blått HÄR och HÄR och lurviga tofflor HÄR
 
Inne på Gina tricot, har en dotter som önskar sig mest underkläder och mysig pyjamas osv Hon har träffat kille, ja ni förstår va..hi,hi
 
Nu blir jag hemma några dagar och ska se till att pynta lite mer, på tisdag nästa vecka kommer två målare vara här så i hallen och köket kommer det vara kaos 🙂 Men nu ska jag ha flera dagar med pyssel
 
Kram Lotta 
 
💗
 

 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *