Mitt hemmagym

 
Annonslänkar Stadium
 
I vår gamla skola som vi äger finns en gymnastiksal där vi har vårt hemmagym. Jag är ganska dålig på att använda det och skulle kunna göra det mycket mer men idag blev det en tur på crosstrainern. Jag gillar ju att springa ute och vill helst vara i naturen om det går. 
 
 
Nu när det börjar bli mörkt fort och det är svårt att komma iväg och springa på dagen då passar det bra att kunna gå ut dit och kötta på som vår tränare brukar säga. En crosstrainer är toppen att ha, vår funkar men är lite trasig i en skruv, en ny finns HÄR 
 
 

Här ute har vi handlat en del på blocket och köpt en del nytt, man behöver lite hantlar HÄR, hopprep HÄR, kettelbell HÄR ja det finns ju massor man kan köpa men det räcker med det enklaste. 

 
 

Igår fick jag huvudvärk så det blev ingen träning men skönt att jag kom ut en stund idag. Fy det är så tungt innan jag gör jag det, får verkligen prata med min hjärna men sedan när man är igång och efteråt så är det så skönt.

 
Om jag fick drömma så skulle jag vilja ha ett löpband, ett sånt HÄR på vintern skulle vara grymt, men för dyrt. 
 
Ja det är lite gammalt och slitet där ute men jag är väldigt tacksam för vårt hemmagym och visst är det en förmån med en hel gymnastiksal för sig själv.
 
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Mitt hemmagym”

  1. Tips som jag såg nu. Löpband bäst i test. Det som vann -18 var rea på nu för ca 14000kr. Jag gav ca 10 för mitt löpband för flera år sedan. Är supernöjd och det är så skönt kunna ställa sig där under de mörka tiderna eller när vädret inte tillåter👍🏻😀

  2. Så härligt med träning! Jag ska springa en runda om en stund och köra styrketräning. Det ska bli ett härligt pass för hela kroppen. Jag har löpband hemma vilket underlättar livet något enormt. 🙂 Hoppas det är bättre med huvudet idag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *