Mer sminktips och imorgon optikern

Annonslänkar Lycko och Bangerhead
 
Förra gången jag visade lite sminktips fick det inlägget så många like så det var något ni vill se igen. Så här kommer lite mer tips från mig vad jag använder. Jag byter produkter hela tiden och gillar testa nytt och har ingen kunskap, bara provar mig fram.
 
  
Mascara använder jag ofta flera olika , just nu mest Lancome Hypnose HÄR som jag tycker är lätt att applicera. Innan jag målar använder jag en fransböjare HÄR och primer HÄR.
 
 
När jag ska lägga min bas så är Bareminerals concealer ett måste. Har ganska mycket under mina ögon och runt näsan inna jag lägger foundation. Finns HÄR 
 
  
Bästa deodoranten tycker jag att Löwengrip är. Finns HÄR  ( jag har en gammal förpackning) Den här håller en hel dag.
 
 
Inpackningar har jag prövat så många olika, mitt hår är ofta risigt, jag gillar tex. Gold well HÄR förpackningen är omgjord nu. 
 
 
Så  det var lite mer sminktips från mig på produkter jag använder. Mitt nästa inköp som jag skulle vilja ha är en värmeborste som gör sådana där stora härliga lockar, verkar skitbra och finns HÄR  Många frågar också om schampoot fortfarande som jag använt för att få tjockare hår, det finns HÄR. Ni som provat och köpt har ni känt skillnad? Det tar tid innan det kommer nya hårstrån. 
 
 
Imorgon ska jag äntligen till frissan och fixa mina gråa hårstrån och så till optikern och kolla synen. Mina läsglasögon räcker inte. Känner ofta av huvudvärk för jag ser så dåligt så nu är det dags att kolla upp det igen. Funderar bara vad jag ska välja för typ av glasögon, gud så svårt. 
 
Nu är det dags att hoppa i duschen efter ett tufft x-fit pass och sedan ska jag inte göra ett skit mer idag 🙂
 
Kram Lotta 
 
💗
 
Det andra sminkinlägget finns HÄR 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Mer sminktips och imorgon optikern”

  1. Jag köpte schampoot efter att ha läst om det här. Jag trodde ärligt talat inte det skulle göra någon skillnad men jag var helt desperat för jag var så missnöjd med mitt hår. Det hade på ca ett år blivit helt förändrat, tunt och risigt, jag kände att det förstörde hela mitt utseende. Särskilt efter att jag provat att klippa det kortare för att klippa bort det risiga men att håret inte såg bättre ut för det. Låter kanske löjligt men jag var deprimerad över hur jag såg ut. Schampoot är på riktigt ett mirakel, det blev skillnad i stort sett direkt på mig. Jag kan knappt fatta det själv. Håret har blivit tjockare och starkare och jag vet att det helt och hållet beror på schampoot. Idag är jag nöjd med mitt hår! Verkligen tacksam över detta tips.

  2. Schampot är helt fantastiskt! Märkte otroligt stor skillnad på kort tid under våren. Frisören liksom kollegor uppmärksammade förändringen – kul! Som du skrev i något inlägg så blev dock hårbotten fet. Dessvärre har senvåren och hösten varit så otroligt stressiga så jag tappar så mycket hår igen (tror iaf att det beror på det – har ingen annan förklaring). Trist men jag fortsätter och hoppas på nya tag med håret. Det finns en massa småhår som är på utväxt så om några år så… 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *