Lite från min dag

Annonslänkar Stronger, Boozt, iDeal, Sharpman, Joy
 
Välkommen till en Lottadag. Började dagen med att jag skulle skruva bort alla fronter på kökslådorna, men hade bara hört att jag skulle skruva på de yttre skruvhålen och så var det ju inte utan det var den i mitten. 
 
 
Fick ett meddelande av min kära make att det var den i mitten , av snälla målaren och alla fina på instagram som försökt hjälpa mig. Tack. Nu är nästan alla lådfronter borta och ska lämnas hos målaren på måndag. Jag gick ut en stund också när ingenting funka och körde lite grus, ibland måste man komma ifrån en stund och göra något som ger energi innan man kan sätta fart igen. 
 
 
När jag var klar blev det en springrunda i solen. Först så säger hjärnan som vanligt att man kanske inte ska orka men sedan är det ju som jag brukar säga. Bara ta på kläderna och ge sig ut. Bästa Strongers träningskläder finns HÄR . 
 
 
När man kommer hem och har sprungit så blir man så här lycklig. Följ mig gärna på instagram HÄR så får ni dela min dag lite mer än här på bloggen. 
 
 
Byxor HÄR, tröja HÄR, skor HÄR  och plånbok HÄR ( koden LOTTA20 i kassan ger 20% rabatt) 
 
 
Sedan blev det duschen och med blött hår upp till affären långt ut på landet och hämta paket för där hade mina fina underställ m.m kommit från Kari traa , rea hos Boozt nu HÄR
 
Ikväll ska Elin på lite roligt med sina tjejkompisar, men Philip och Julia kommer hem så vi får se vad vi ska äta för gott. Jag ska nog jobba lite vid datorn, har så mycket jag borde göra.
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Lite från min dag”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *