En kopp te och ätbara julklappar

Annonslänkar Bluebox ( samarbete) och Köketsfavoriter, Hemtex
 
Så här på hösten gillar jag att dricka te på kvällarna. Har en låda i köket med massor av sorter att välja på. Jag tycker om fina teburkar osv och så ska det vara en skvätt grädde i 🙂
 
 
Jag satt och letade efter chokladkalendrar till barnen och kom in på butiken Köketsfavoriter, där finns så himla mycket saker att köpa som choklad och en massa ätbart som är lite roligare än det på Ica. Ska man plocka ihop en korg med ätbart är det perfekt att handla där.  
Chokladask HÄR 
 
 
For a rainy day HÄR 
Chokladask HÄR
 
Apelsin HÄR, kaffe HÄR karamell HÄR 
 
 
 
Chokladkalender HÄR 
 
 
 
Telåda som är så fin present finns HÄR 
 
Nu ska jag sätta mig och ta en kopp te och bara mysa ner mig i sängen. Har både jobbat med ved och gått 8 km promenad så jag är ganska mör i kroppen men så skönt.  Idag har jag köpt lite julklappar också. Skönt att börja nu , men jag har inte så många att handla till.
 
Ha det fint bästa du som läser
 
Kram Lotta 
 
💓
 
 
Tips 
 
Spode stora tekopp nedsatt HÄR
 
Tekopp med sil HÄR 
 

 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”En kopp te och ätbara julklappar”

  1. Vad härligt det låter med te i sängen. Jag dricker mängder med te men inte kaffe. Jag har köpt en jättefin tekalender till mig själv med olika tesorter. Det ska bli spännande att upptäcka olika tesorter.

  2. Köpte en te adventskalender till min svägerska förra året. Det var uppskattat , en ny smak varje morgon🤗 kan även rekommendera munkte, finns i lösvikt…det e så gott!!!

    Trevlig helg 💐

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *