Det blir inte alltid som man tänkt sig

 
Jag har pysslat lite idag, gjort egen fågelmat. Ni vet att jag smälter ett paket cocosfett och så häller jag i fågelfrön sedan häller jag ut i silikonformar som står ute och stelnar. Det lättaste är att bara lägga i snören så kan man hänga upp dem. Jag har massor av inlägg på bloggen om fågelmat.
 
 

Sedan har jag skrattat högt och spelat in på min instagram story , ibland blir det inte som man tänkt sig. Alltså den här kanske inte riktigt blev som jag tänkt mig ” asgarv” men den kommer fylla sin funktion 😂 Fåglarna kommer gilla den och jag fick något att fästa snöret i. 

 
Ha nu en fin kväll
 
Kram Lotta 
💗
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Det blir inte alltid som man tänkt sig”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *