Det blev en blå kudde också

 
Nu har min andra fina kudde kommit från T.Herman interior. Jag bytte en av dem som kom först men den här passar bättre in i våra färger. De är så himla fina och svårt att välja. På hemsidan får tänka att man ska lägga på moms på priserna också. 
 
 
 

Kuddarna är lite dyrare men handbroderade och inte massproducerade och jag blev liksom så förtjust i dem. Jag hade sett dem på Åsa Ingrossos instagram och blev inspirerad av henne. Visst är den vacker? Vilket hantverk. 

 
Nu är det ganska fullt med kuddar men jag brukar skänka mina kuddfodral vidare till släktingar så de får nytta i andra hem. Nej nu ska jag ta mig ett bad tror jag med Kalle. Har ju julgran där ute nu så det är extra mysigt. Ha det fint. 
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Det blev en blå kudde också”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *