Dags för stjärnor och adventljusstakar

Annons Stay home
 
Nu är det dags att börja tänka på stjärnor och ljusstakar. Jag är nästan klar, det sista ska upp nästa vecka och jag älskar den här tiden före jul när man får pynta och äntligen sätta igång. Förra året köpte jag nya ljusstakar och de tyckte ni var så fina så i år har jag fått förmånen att lyfta dem på bloggen igen.
 
De är stora och ganska höga och jag gillar att de är enkla i målad grå metall. Jag har mest bara haft vitt innan men nu har det blivit lite färg på ljuststakar igen. Dessa finns HÄR 
 
 
Jag har tänkt så länge att jag ska skaffa gardiner men jag tycker om när fönstren är lite enkla och ljuset får ta över istället. 
 
 
Längtar efter snö…… 
 
 
Den finns ju så många olika ljusstakar nu och den här modellen tycker jag är fin. Finns i tex. vitt HÄR grått HÄR eller klassiskt rött HÄR  .
 
 
I butiken sa de att den HÄR mörkgrå Rut var också väldigt populär.
 
 
 
I Stay homes sortiment finns det massor av olika ljusstakar och utebelysningar som ni kan inspireras av HÄR och alla mina läsare erbjuds även en rabattkod på 10% med koden Jul10 i kassan  tom 30/11 ( gäller även på kampanjer och rea) 
 
 Ha nu en härlig dag! 
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Dags för stjärnor och adventljusstakar”

  1. Åh vad fina ljusstakar! Synd att jag precis har köpt nya annars kunde de helt klart varit ett alternativ. Skönt att inte bara är jag som börjar sätta upp adventsljusstakar i förväg, det blir så mycket mysigare då i mörkret 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *