5 dagar utan någonting bokat

 
 
Nu väntar fem dagar hemma för mig utan någonting bokat. Så skönt det ska bli. Så svårt att hinna skapa saker när man ska bort en dag. Man måste hinna göra någonting och så ska det hinnas fota och det blir ju mörkt så tidigt. Som bloggare är mörkret ett bekymmer. En tur till blomsteraffären kanske jag gör och fixar lite egen fågelmat och kylskåpet som börjar bli tomt igen. I helgen får vi se vad som väntar. Kalle ska vara ledig och vi har lite nedskrivet på en lista på saker vi behöver få gjort till målare kommer och så fixa klart Philips rum med hylla osv
 
 
 
Ja lite av varje, vi hörs senare idag igen
 
Kram Lotta
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”5 dagar utan någonting bokat”

 1. Men heeeeej lilla godispåsen…
  Hahaaaa… det var den bästa liknelsen med att läsa en blogg jag har hört så det uttrycket tror jag att jag kommer "låna" av dig här framöver….haha… du är rolig du vännen…. ååå vad jag saknar dig..
  Hade gärna smugit över på lite tjo och tjohej var o varannan dag…
  Å ljuset ja…hu ja..den här tiden är hemsk… jag får försöka hinna fota under helgen till hela veckan… stannar hemma lite längre ibland på morgonen för att få lite ljus…
  Vi har just fyllt upp med fågelmat och åååå va mysigt det är när de små pippisarna kommer flygandes och mumsar och festar loss..
  Kram på dig vännen och ha fantastiska dagar….haha…som jag vet att du kommer att fylla med allt möjligt..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *