Sol och badväder

Innehåller annonslänkar 
 
Randig bikini tex. Boozt HÄR, Bikini Paisley gammal ,men liknande Lindex  HÄR , badväska Lexington  HÄR 
 
Vilket väder! Poolen står öppen hos oss men ingen badar 🙂 Måste köpa en automatisk poolskötare som rengör i framtiden. Det funkar nu med men botten är skitig efter vintern, fast kalle är ganska petig med sin pool men nu har vi inte rengjort den ordentligt.
 
 
 
Jag är noga med att smörja mig och går inte så mycket i bikini. Jag gillar egentligen inte när det är för varmt eftersom jag tycker om att pyssla och inte ligga still. Jag solar när jag pysslar. Solkräm köper jag tex. på Apoteket, bra solkrämer finns HÄR,  HÄR och HÄR och massor olika skydd för barnen i solen. Glöm inte smörja er, har många vänner som drabbats av cancer i huden som blir vanligare och vanligare. 
 
Nu blir det körlektion för Elin för snart är det uppkörning, ses senare. Fota bilder på mina krukor igår vid poolen som jag gjorde iordning men det får jag visa senare
 
Kram Lotta
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Sol och badväder”

  1. Så himla bra av dig att påminna om solningens effekt..många som inte tar till sig..Fina inslag med mysiga bilder hela tiden..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *