Jag fick hjälp

Innehåller annonslänkar 
 
 
Idag slapp jag åka och hämta Elin i stan, så skönt när man kan få hålla på med jobb utan att bli avbruten. De tog bort busslinjen här precis när Elin började gymnasiet så det blev lite mer körande. Solen lyser men jag har jobbat vid datorn mest hela dagen. Jag var ute på en springrunda i alla fall och idag gick det så bra att springa, bara kul. Nej nu får det bli en kaffestund och läsa posten innan jag fortsätter.
 
Kram Lotta
 
💓
 
——————————
 
Saltkvarn, pepparkvarn, vinägerflaskor gamla men en anna snygg sort  , kryddor, juicepress, mortel och Blendtecmarmorbricka litenkryddor , kruka Bergs potter
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Jag fick hjälp”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *