Inreda vid poolen

 
Innehåller annonslänkar 
 
Idag har vi jobbat vid poolen. Kalle har kopplat in elen så nu funkar poolöverdraget igen. Förra sommaren bytte vi alla plankor runt poolen och fick sätta på poolöverdraget på nytt så i höstas hade vi igen el påslaget. Nu är det fixat och Kalle har även fixat så vi kan sätta upp belysning på planket som ska byggas och i det lilla poolhuset som ska bli klart på sikt.
 
 
I hörnet där det inte är klart så har vi tänkt att inreda lite som omklädning med bänkar och krokar. Först tänkte vi ha utedusch men man kan duscha inne en trappa upp i badrummet så vi struntar i det. Eftersom min man bestämt att vi ska ha så här stort så får jag mycket att inreda 🙂
 
Så tänk er plank i hörnet här och så bänkar, jag tänker mig något sådant HÄR  som på Mio eller Ellos HÄR. Jag skulle gärna vilja ha någon skärmvägg  som jag tipsat om innan och några fina krokar. 
 
 
 
Jag har städat här i vattnet idag, den här bilden är hur det såg ut innan. Vårt plankbord får jag ofta frågor om, vi har inte hunnit bära ut det ännu. Jag har lovat att mäta det imorgon för ni är många som undrar hur stort det är. Det är en lokal snickare som gjort det åt mig. Stolarna är från Ikea. 
 
 
 
Nu längtar man tills man kan ta ut olivträden och få inreda mysigt och allt grönt växer upp. Men nu är vi klara med elen så länge och nästa gång det är ledighet så kanske vi kan bygga igen golvet.
 
 
Ni är också många som frågar mig vart jag hittar de där fina glaskuporna att ha ute. Mina kommer från Sprudla, men de har inga just nu, men  jag skulle vilja ha många fler, älskar mina glaskupor. Nu har jag sett att tex. Rum21 har fått hem i två olika storlekar HÄR och HÄR, de är så fina att ha ute. 
 
Nu ska vi fixa lite kvällsmat och sedan ska jag lata mig kvällen lång. Jag behöver jobba vid datorn så det får jag kalla lata mig .
 
Kram Lotta
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Inreda vid poolen”

  1. Hur ofta måste man byta vatten i så stor pool? Eller räcker det med sånt man sätter till. Hur är det på vintern då att det inte fryser sönder? Så fint ert nya däck runt poolen😍

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *