Imorgon blir det bullbakning

Annonssamarbete med  Campadre
 
Bricka HÄR 
 
Imorgon ska jag ställa mig och baka 100 bullar till idrottsföreningen i byn, tänkte hjälpa dem lite som har lite olika aktiviter här. Jag startar tidigt så blir jag nog snart klar, men idag är det trädgårdsdag och jag ska visa er lite vad jag pysslar med , men lite annat kommer först. 
 
Kram Lotta
 
💗
 
……………..
 
Brödrost från Campadre, som ger 10% med koden Fyra10 HÄR 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Imorgon blir det bullbakning”

  1. Vad duktig du är, jag jobbar hemmifrån idag eller från sommarhuset. Underbart att vakna upp vid vattnet och höra vågorna klucka mot bryggan finns inget bättre. Och så blandar jag jobb och gräsvattning för det är ju ganska torrt.
    Nu skall jag äta lunch på bryggdäck underbart. Ha en bra dag . Hälsningar Åsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *