Det gäller att njuta längs vägen

 
Jag har haft vattengympa i poolen och tagit fram bubbel, här ska firas. Har jobbat ihop till min stora kvarskatt nu och det känns väldigt skönt. Elin och en kompis är i poolen nu och Kalle kör ärenden innan han kommer hem och Philip ska jobba. I helgen ska vi försöka bli klara med lite projekt. Allt tar så mycket längre tid än vad man tror men så är det. Det gäller att njuta längs vägen och det gör vi idag.
 
Kram Lotta
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Det gäller att njuta längs vägen”

  1. Jag brukar tänka att själva resan mot målet det är det som är livet ❤️. Lite klyschigt men det bjuder jag på. Själv åker jag snart och hämtar mannen på jobbet och så åker vi ut till sommarhuset på ö:n, i helgen skall jag bada baddräkten är nedpackad. Ha så skönt vid poolkanten hälsningar Åsa

  2. Alla har sina ”jobbiga saker” och jag är inget undantag .
    Ibland undrar jag hur jag ska orka men man orkar och klarar mer än man tror💗
    Kram & trevlig helg!

  3. Så rätt du har – livet går upp och ner! Njut när det är uppåt och kom ihåg det fina i livet när man är i en svacka. ALLA har något tråkigt svårt fast ytan ser bra ut
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *