Dags att bädda rent och sova

Innehåller annonslänkar 
 
 
Kuddar HÄR, och HÄR och gamla påslakan HÄR, Kuddfodral  HÄR säng Kungsmöbler, lampor gamla
 

Nu är det sent för Lotta och jag ska ner och bädda rent i sängen. Jag orkar inte vara uppe så länge efter Elin var sjuk i cancer, men sömn är fina grejer. Imorse somnade jag om och sov till 9.30 och Kalle han kan sova till lunch om ingen väcker honom. Jag tycker det gör inget om man tar det lungt fram till lunch för sedan är vi så effektiva, både Kalle och jag jobbar snabbt så vi får massor gjort även om vi latar oss på förmiddagen. 

 
Imorgon ska vi iväg på trevligheter så då ska jag upp och snygga till mig efter frukosten
 
 
Kram Lotta
 
💗
…………………………………
 
Har ni sett de nya kuddarna från Odd Molly? väldigt fina men dyra HÄR 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Dags att bädda rent och sova”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *