Baka bullar

 
Innehåller annonslänkar 

 
 Igår blev det bullbakning , ja Elin behöver skjuts idag och jag behöver baka bullar till idrottsföreningen för nästa vecka ska ut och resa. Jag gillar att baka och nu är mitt kök så praktiskt med alla stenbänkar och jag har bra maskiner som jag har haft i många år. Jag minns när jag började blogga hur jag sålde en massa saker för att kunna köpa mig min Kitchen aid, som en diamant i köket för den som älskar baka. 
 
 

 

Ett gammalt bakbord är verkligen guld att ha, vi har haft det här sedan vi flyttade in och fanns i ett kök som vi hade på vår övervåning som är Philips rum nu. 
 
 

 

Rosti skålar HÄR, Lexington grytlapp HÄR

 
 
Lexington handduk HÄR 
 
Däremot saknar jag mer plåtar, jag brukar ha tre plåtar men hittade bara två men som tur är har jag många bänkar att ställa formar på. 
 
 
När jag bakar typ sockerkaka och ska vispa har jag min kitchen Aid den finns tex. på Cervera HÄR  men om jag ska baka bröd då är min assistent original outstanding, stark och klarar två satser och finns HÄR.
 
Bra saker i köket underlättar och tre satser bulldeg tog några timmar men det gick smidigt och fort och det blev lite bullar över till oss också. Närmare 120 st och nu kan jag göra lite annat idag. 
 
Nu ska vi snart iväg här och jag ska sätta lite fart. 
 
Kram Lotta
 
💗
 
 
Tips på fina saker till bakning
 
Lexington förkläde HÄR, Fina burkar Ellos HÄR, Kavel rum21 i marmor HÄR , Royal design dlmått i porslin och så en massa andra fina HÄR
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Baka bullar”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *