Att vara förtjust i porslin och glas

Innehåller annonslänkar  
 
 
För ett år sedan ungefär så började jag spara på Spode, jag hade titta länge på Ostinda  för det tycker jag också är klassisk, men så hade Campadre  bra priser så jag började med 4 tallrikar från Spode. Jag har jobbat en massa år med glas och porslin i Linköping och jag har alltid tyckt om blått och vitt och älskat jobba med inredning.
 
 
 
Nu har jag fått ihop ganska många delar. Jag har mattallrikar, skålar, kanna, temuggar,  form , salladsskål  och kakburk  fast jag har kaffe i den. Nu har beställt 4 muggar. 
 
Sedan har jag också i flera år sparat på Matteus tallrikar  och muggar. Porslin känns det som jag har rätt gott om hemma hos mig nu men det är dags att fylla på glas igen. Glas har jag vanliga Ikea och så lite finare. De lite finare kör jag i maskin och de går sönder för jag är för lat att handdiska 🙂 
 
 
Jag har samlat på Essence vinglas  och vattenglas från Ikea men slagit sönder några.  Men nu jag skulle vilja spara på fler vinglas och en annan sort. 
 
 

 

Jag har spanat in Chef and sommelier  open up men inte bestämt storlek än. De är så snygga tycker jag, har ju samma i champagneglas. 
 
 
 
Blå tallrikar Gerbera
 
Nej nu är det lite lunch här för mig men jag har inget klart, vi får se vad jag hittar på. Tallrikar att äta på finns det ju i alla fall 😊
 
 
 Kram Lotta
 
💗
————————–
 
 
Campadre ger 10% rabatt med koden Fyra10 i kassan HÄR . Ofta bra priser på Spode tex. 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Att vara förtjust i porslin och glas”

  1. Själv kör jag blandat, gröna anna är dock min favorit, kollar alltid efter den om jag är på loppis eller på köp och säljsidor. Men svårt att få tag på.

    Glas kör jag som du ikea eller andra billiga märken, mycket för att det så lätt går sönder och vill inte gråta floder över ett glas..=)

  2. Hej! Älskar också blåvitt porslin.Är lite sugen på ny vita mat tallrikar,hur är kvaliten på de vita som du har från Jotex??ör de känsliga?lätt repiga?
    Tack för dina vackra bilder Lotta!
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *