Tips på bubbel och fina flaskor

 
 
Vi dricker ofta bubbel här hemma, när vi lagar mat, när vi badar, på sommaren när vi har gäster osv. Cava eller Prosecco blir det mest och väldigt sällan champagne för det tycker vi är onödigt dyrt, men det händer att vi dricker det med. 
 
Om man ska se till bubbel och även snygg flaska, för det vill man ju ha 🙂  så är Freixenet, Anna Codorniu, Pata Negra goda tycker jag och tips från mig. 
 
 

Några andra sorter som vi också dricker ofta är Cultura, Privat och Julia Navines. Alla dessa finns på systembolaget och jag beställde dem på nätet så kunde jag hämta mitt dricka i vår lilla lanthandel i byn. 

 
Har ni tips på bubbel så skriv gärna en kommentar, roligt att prova fler sorter. 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

14 reaktioner på ”Tips på bubbel och fina flaskor”

 1. Hej, Privat och Julia har jag testat . Goda, Privat bäst i mitt tycke. Julia liiite för söt , gillar inte sött bubbel just nu står det still i huvet på tips…🤣 Kan ju meddela senare…
  ha en fin dag! 😘

 2. El Miracle Organic Cava.
  Jag drack den på restaurang i helgen och fick betala strax under hundringen för ett GLAS. Kollar in på bolsgets sida och där kostar en hel FLASKA 70,-!
  Men gott var det!

 3. Tack! Kul med lite tips på bubbel! Petters P.Lex Prosecco Brut tipsar jag om då. Utan konkurrens det godaste bubblet just nu tycker jag. Ett tag snöade jag in på Rotari också, både det vita och rosé. Snygg-flaskan med Freixenet delade jag och mannen på i fredags och den är riktigt mumsig den med 🙂

 4. Åh älskar bubbel.
  Här är mina favoriter,
  Dignitat Cava, 78768, 109 kr
  Pierre Olivier, 77141, 85 kr
  Prosecco Pizzolato, 77130, 119 kr.

  Testa dem :))

 5. Jag älskar bubbel!!
  Min man har lagt till "bubbel – alltid bubbel" som en stående punkt i vår digitala inköpslista. 😄
  Gancia Prosecco är min favorit. Inte för stram och lagom mycket bubblor. Får inte drickas för kall heller. 😊
  Tack för tipsen, ska kolla upp vilka vi har på vårt närmaste bolag.

 6. Det bästa rosa bubblet är Alexandre Bonnet Perle Rosé Brut, nr 7471. Den är ganska dyr, halvflaska kostar 179 kr, men värd varenda krona.

 7. Dricker helst cremant eller champagne men en lite doldis som är väldigt prisvärd är Charles de fere bara 75kr på Systembolaget. Perfekt när msn har många gäster. 🥂🍾

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *