Sömn och unna sig

Innehåller annonslänkar 
 
Är något jag prioriterar så är det sömn. Jag lägger mig ofta i sängen vid 21 och somnar ofta före 22, för mig har det varit läkande efter Elins leukemi och jag känner mig mycket piggare nu. Sömn är en av sakerna som håller mig pigg, får jag inte sova ordentligt så orkar jag inte på samma sätt. Träningen däremot har varit lite sämre sista månaden men det ska bli bättre nu när all snö förvinner. Längtar så efter vår! När vi var i fjällen åkte jag skidor flera timmar varje dag så det blev i alla fall rörelse då med.
 
 
Ta hand om sig själv är viktigt och jag satsar ganska mycket pengar på mig. Det kunde jag inte förr när barnen var små men nu känns det som tiden är mer min. På lovet ska Elin och jag på frukost på hotell och ha varsin massage och sådana saker gör livet lite mer till en fest. 
 
Att få jobba med bloggen och vara en influencer är ett himla roligt jobb för att vara 44 år, jag hoppas ni finner lite inspiration både i bild och text och jag vill gärna bjuda på lite av varje precis som livet är. Idag blev det många inlägg. 
 
Tips på bra hårmask HÄR och fina underkläder HÄR 
 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Sömn och unna sig”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *