Kakel till lantkök

Annonssamarbete med Qvesarum
 
Den här gången ska försöka välja så klassiskt  som möjligt till köket så vi kan ha det här så länge vi bor kvar här. Därför blev det  blankt vitt kakel 7.5*15 cm med fasad kant från Qvesarum. Tycker det är superfint och så vit fog. Jag vet att vit fog blir lättare smutsigt eftersom vi har det i badrummet men det är så mycket snyggare tycker jag. Tänkte ta hjälp med att sätta upp det och det har jag inte fixat med ännu så det är bäst jag tar tag i. 
 
Nu blir det baka lite, måste bara köpa smör först såg jag. Ha det bra!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Kakel till lantkök”

 1. Så fint och tidlöst kakel. Har aldrig lessnat på vårt.
  Hade vi bott närmare hade jag kommit och kaklat åt dig. Har varit med och kaklat många gånger – murardotter som jag är 😁

 2. Åååå det komemr bli SÅ SNYGGT!!
  Jag får allt ta o bjuda hem mig till dig sen då det är färdigt så jag kan få mingla runt o dricka bubbel i det där köket…..å skrata åt hönorna förstås….det måste man aaaaalltid göra hos dig…;)
  Kraaaaam vännen o ha en fin eftermiddag!

 3. Vi har ett likadant kakel hemma, riktigt fint. Börjar dock tröttna på våra bänkskivor i ek.. Drömmer om köksbänkar i blank sten.

 4. Kaklet du valt är snyggt, men det du redan har skulle bli ännu snyggare om du målade det vitt. En två-komponentfärg,och du skulle få fram strukturen i plattorna, dessutom skulle fogarna då, förbli vita. Jag gjorde så i mitt förra kök, eftetsom plattorna var lite skrövliga. Supersnyggt och hållbart blev det.

 5. Ett tips sätt kaklet nästan helt utan fog så gjorde vi och vi har vit fog men som sagt knappt ngn alls.. Har haft det så i 15 år och jag har aldrig behövt göra några fogar rena (dessutom gjorde man så förr i tiden)

 6. Vår plattsättare sa att det finns någon slags impregnering som man kan använda för vita fogar så att de håller sig vita. Kanske kan vara värt att kolla upp?

 7. Spännande att följa. Funderar själv på att lacka om vårt gråa Marbodalkök till vitt. Vet bara inte hur vi gör med täckskivor, lister mot tak mm…
  Har redan vitt kakel så det får vara kvar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *