Igår tog jag lite ledigt från att vara kreativ och aktiv.

 
 
Igår tog jag lite ledigt från att vara kreativ och aktiv. Jag tog en promenad till mamma och hjälpte henne pynta ute och så lyssnade jag på en ny podd, alltså Kjell  Enhager så mycket kloka tankar och passar in lite i det som jag skrev om igår. Nu så har förkylningen lämnat kroppen och jag har energi, men ändå så vissa dagar så är det så skönt att bara vara. Lite så är jag. På och av. Jag måste vara ganska aktiv för att driva mitt företag , men jag känner också att jag har mer behov att bara få vara och vill inte lika mycket hela tiden. 
 
 
Det bästa just nu är att jag inte har stress eller oro i kroppen och fast jag ska ha fullt med gäster här på påskafton så tänker jag att det ordnar sig och behöver inte vara så märkvärdigt. Före jul kunde jag inte tänka så, då var det jättetufft att ta hem gäster, för jag kunde inte sortera och tänka ordentligt men nu har det ordnat till sig i hjärnan igen och jag känner igen mig själv. 
 
Idag blir det full rulle däremot, återvinning, handla mat, byta en grej på Sharpman, fota bilder osv men nu är affärer och åka iväg inget hinder för mig längre. Dessutom har jag hittat en matbutik som jag tycker väldigt mycket om och ikväll blir det extra mysigt för nu är det ju helg och jag ska gå promenad med min bästis. 
 
 
Nu är också min hemsida  klar som bästa Julia hjälpt mig att göra. Känns väldigt bra att vi fick den klar och den är enkel och förmedlar det viktigaste för mig. Nu ska jag utveckla bloggen lite mer. 
 
Ha en fin dag! Tack för allt ni skrivit igår, jag har läst varje kommentar 💕
 
Kram Lotta
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Igår tog jag lite ledigt från att vara kreativ och aktiv.”

  1. Känner igen det där så mycket, hur energinivån kan svänga och hur de roligaste saker kan kännas som otäcka jobbiga monster. Det är bara att stanna upp och lyssna inåt, vad det är man behöver.

    Jag har nyligen upptäckt poddarnas värld och måste genast lyssna på Framgångspodden. Kjell Enhager har så mycket bra att dela med sig av. Det är viktigt att underhålla sin mentala hälsa, precis som man underhåller musklerna, men det glömmer man ibland bort.

    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *