Favoritfrukost

Innehåller annonslänkar 
 
Jag tycker det är mysigt att skapa minnen som passar oss som våra frukostar på helgerna. Mat är härligt och så tycker jag om att duka vackert, fint för ögat och gott för gommen tror jag på. Vi samlas ofta runt maten här hemma. Kalle är väldigt duktig på matlagning, även sonens intresse och jag lagar också mycket mer mat nu än för några år sedan. 
 
 
Stekpanna i gjutjärn HÄR 
 
 

Att äta en god frukost och köra Lchf är inga svårigheter, gud det finns så mycket gott och när man får köra lite mer brunch är det som bäst. 

 
Har du någon favoritfrukost?
 
Kram Lotta
 
💗
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Favoritfrukost”

  1. Det ser verkligen fint ut! Min familj samlas vid middagen och vi sitter ofta länge och pratar. Det är jättemysigt men ibland också en stress att fixa bra middagar. Frukost blir däremot mer individuellt. Egentlige skulle det vara trevligt att ha riktig helgfrukost. Min stående frukost är något så torftigt som knäckebröd och kaffe. Ändå är det en frukost jag ser fram emot. Drömfrukosten är förstås en hotellfrukost där det finns mycket att välja mellan, gärna god frukt, ägg eller äggröra, nötter och annat gott till yoghurten. Er helgfrukost ser verkligen mumsig ut, så fint minne att bära med sig.

  2. Vilka härliga frukostbordet. Jag älskar helgfrukostar som oftast blir brunch. Jag har många favoriter, ex. kesopannkakor eller bananpannkakor med bär och frukt, våfflor med räkor och avokado, scones…. Listan kan bli lång

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *