Emma von Brömssen

 
 
Jag tycker så mycket om Emma von Brömssen och allt hon skapat och när jag var på Hemtex  häromdagen så föll jag för den här brickan med servetter och torkhandduk. Skulle väldigt gärna ha kopparna från Emma också och gärna tallrikarna med 🙂 
 
 
Jag älskar blått och snart får renoverat kök med vitt kakel och då blir det ännu snyggare med all inredning. Längtar!
 
Nu ska jag fortsätta att sitta hela dagen med att jobba med bloggen och min hemsida som inte är klar. Så mycket att rensa och strukturera upp osv och med förkylning i kroppen så orkar jag mest bara sitta.
 
Ha en toppenfin kväll
 
Kram Lotta
 
 💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Emma von Brömssen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *