Blommor och vårnaglar

 
Inn

 
Vilken energi jag fått av solen idag, tjohoo så härligt. Jag känner mig så pigg och glad. Love it! 
 
 
Nu har jag nya fina vårnaglar också som Amanda gjort. Nu kommer mannen snart hem och det ska göras biffar. Barnen har studiedag imorgon så det blir sovmorgon. Philip tog bilen till Pinchos med en kompis och mamma har flyttats till en annan avdelning så imorgon får jag träffa henne. Hon har såklart väldigt ont, men allt går precis så bra som man hoppats på. 
 
 
Jag blev aldrig sjuk, det vände och idag jar jag gått en promenad med min bästis i solen. En riktigt bra dag!
 
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Blommor och vårnaglar”

  1. Vad flitig du varit med inlägg på sistone, så kul för oss läsare 😃
    Härligt att det går åt rätt håll för din mamma, och vilka fina naglar du fått 👍
    Kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *