Att kunna gå vidare

Innehåller annonslänkar 
 
Fina lakan finns tex HÄR 
 
Jag har jobbat mycket med mina tankar sista tiden att kunna gå vidare, att släppa oro och längta efter framtid, leva i nuet och jag tycker det går bra. Det tar tid men samtidigt har jag lärt mig hur viktigt det är att vara här och nu. Jag behöver mer att göra, att sysselsätta mig när tröttheten är borta är det bästa som finns. Jag blir mer dålig och mår sämre psykiskt om jag blir stillasittande och passiv. Jag mår bra när jag har projekt , driv och det händer saker och den energin har jag nu igen. 
 
 
Älskar Lexington, finns tex tröja HÄR och byxor HÄR 
 
Mina fröer som jag beställde kom aldrig, det hände något med beställningen så nu ska jag sätta mig och beställa igen för nästa vecka sätter jag igång och ska så allt. Då blir det mycket att göra och jag älskar det. Det väntar också mer jobb framöver och jag håller på att se över att flytta bloggen till en annan portal osv. Jag ser fram emot vår och min energi är som förr. Det känns fint det, hoppas du mår bra. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Att kunna gå vidare”

 1. energi är bra, själv återhämtar jag mig från en olycka från förra veckan, hjärnskakning och whiplash skada. Konstaterad men förhoppningsvis övergående… =) kram

 2. Så tråkigt att fröerna kommit på villovägar. Hoppas de hittar rätt nu när du beställer igen. Så spännande med ny portal! Nyfiken på vad du funderar på 🙂 Ha en fortsatt bra torsdag!
  Kram

 3. Härligt att din energi är på väg tillbaka. Jag längtar tills det blir vår på riktigt så man kan börja pyssla i trädgården igen.
  Kram!

 4. Hög igenkänningsfaktor i det du skriver – härlig känsla när energin kommer tillbaka, när oron avtar och inte dominerar hela tiden. Ha en underbar helg:)

 5. Vilka fina lakan! Skönt att känna drivet komma tillbaka och att du vet hur du ska ta hand om ditt eget mående. Ser fram emot en massa trädgårdspyssel här i din mysiga blogg.

 6. Härligt när man känner att energin kommer tillbaka 🙂 Det där med oro är inte lätt. Men det ska bli underbart att få sätta igång och odla en massa. Längtar efter att få spendera tiden ute med att gräva i jorden och fixa fint i trädgården. Det ger energi. Hoppas du får en skön fredag 🙂

 7. Hej! Jag får inte länken att funka, har du möjlighet att kika? Påslakanet såg jättefint ut och skulle nog passa hos sonen. Ha en fin fredag, kram Anna

 8. Så härliga bilder och påslakanset :D! Oro är aldrig en bra eller trevlig känsla. Men skönt att läsa att energin kryper fram :). Och jag är precis som dig att så fort man sitter still så kryper det onda fram. Hoppas fröerna kommer fram så dom inte gror i någons brevlåda eller på postnord haha.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *