Strandponcho och hemma igen

Innehåller annonslänkar till Ellos

 

 
 
Nu är jag hemma igen och mina bilder rullar i datorn och jag ska iväg och fixa mina naglar. Imorgon väntar ett bröllop som vi har längtat efter och det är lite pyssel så alla ska se fina ut inför det och så massor av roligt jobb som väntar på mig. Jag har haft det så bra , ska visa er så mycket fint jag fått uppleva.
 

 
Finns även bikni HÄR  och HÄR  ( du måste klicka på den blommiga)
 
Hoppas ni har det bra och nu ska bloggen uppdateras lite mer igen. Kommer ni håg att jag tipsade om den HÄR strandponchon från Ellos. Det är 30% nu och min mamma såg den på bloggen och jag beställde till morsdag, tycker den var så fin. Idag får jag åka lämna den till henne som hon kan ha när vi ska till Menorca senare i sommar.
 
 
Nu har jag full rulle här, ska starta med kaffe och hälsa på mina höns och se hur de har det i värmen och jag återkommer med massor av bilder framöver
 
Kram Lotta
 
💗
 
Tips på andra fina ponchos från Ellos finns HÄR, HÄR  och HÄR 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Strandponcho och hemma igen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *