Resan till Skagen och först Zetas trädgård

 
Innehåller annonslänkar 
 
Behöver visst sola mer 🙂 
 
I måndags började resan till Nordgjylland men flyget skulle gå så tidigt från Arlanda så det blev att resa upp till Stockholm redan dagen innan för att sova på hotell. 
 

 
På vägen upp stannade jag först på Saltå kvarn  för att jobba en stund och ta en kaffe , jag hade så många mail att svara på och behövde skriva en lista på allt som jag skulle göra när jag kom hem. Jag tycker om att bara vara när jag är borta och släpar inte med dator osv så jag ville jobba av lite innan jag for iväg. Jag hade gott om tid så det blev en skön stund att sitta där. 
 
 
 
 
Nästa stopp blev Zetas trädgård och här stannade jag i 3 timmar och satt väldigt länge och bara njöt av allt vackert. 
 
 
Det här lilla fågelbadet för 149 kr tycker jag var fint. 
 
 
Det bästa med Zeta tycker jag är alla fina krukor och möbler som finns. Dessa stolar är kanonsnygga och som en dröm att ha i trädgården. Växter finns att köpa hemma och mycket billigare än I stockholm, men dessa krukor och möbler m.m är svåra att hitta. 
 
 
 
Så kom min fina vän Katarina  som också skulle följa med på pressresa och vi satt där i skuggan och njöt av kaffe och hade som vanligt hur mycket som helst att prata om. 
 
 
 
När vi lämnat Zeta så checkade vi in på Best Western Plus park airport hotell  och det kan jag rekommendera. Bra priser, fin miljö, god mat, billig parkering och gratis flygbussar.
 
Sedan nästa dag var vi iväg men det får vi ta i nästa inlägg
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
………………………….
 
Min klänning Capri Collection är gammal, men liknande klänning finns HÄR
 
Kofta HÄR
Skor gamla Rieker men andra fina i samma märke finns HÄR
 
Glasögon Michael kors hittar ej på nätet , men liknande HÄR och HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Resan till Skagen och först Zetas trädgård”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *