Pergola eller omklädningshörna?

Innehåller annonslänkar  Kila möbler, Mio
 
 
Det är dags att sova igen och imorgon är jag ju ledig men Kalle fick jobba. Ledig är man aldrig med blogg men jag kan styra min tid och det är jag väldigt tacksam över. Imorgon ska det fotas flera olika bilder som jag tycker är så roligt.
 
Jag kom av mig lite med pysslandet när värmen kom, det brukar inte bli gjort så mycket då för jag orkar inte lika mycket. Istället blev det Skagen som jag visa mer ifrån imorgon. Ikväll har jag fixat dopbilder till min bror och nu blir det snart att sova , jag är såååå kvällstrött.
 
I helgen ska det fixas klart i orangeriet, vi blir visst aldrig klara där borta känns det som . Först var listerna slut och sedan har vi varit borta på helgerna, men så är det. Livet få komma lite emellan. Jag funderar på om det ska bli pergola  HÄR  i hörnet som är kvar eller krokar och bänkar som dessa från Mio  HÄR med lite omklädning. Kan inte bestämma mig men det har jag hunnit med till den dagen. Vad tycker ni?
 
Kram Lotta
 
 
 💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Pergola eller omklädningshörna?”

 1. Älskar belysningen! alla borde ha en elektriker😉 Vi är också sugna på en pergola och jag tror det blir en sån man kan ta bort om man tröttnar. skruva fast metallfästen istället för att göra hål i trädäcket. kram fining!

 2. Bänk och krokar röstar jag på 🙂 kanske nån "duk" som solskyddstak från väggen som inte är så djup.
  Tack för din blogg Lotta. Den är så mänsklig och fin. 🙂

 3. Att ha ett omklädningsrum i närheten av poolen är perfekt, vi har en utebastu bredvid, en sån där riktig sommarstuge en, vedelad var man också värmer vattnet. Vi älskar den! Sen har vi byggt en pergola i ena änden av poolen. Här kan du se lite bilder av hur vi löst det: https://www.instagram.com/nilla_eva/

  Kram!

 4. Hej!
  Åh så fint ni fått vid poolen!
  Om det blir ett poolhus som du nämnt tidigare, tycker jag en pergola, fast en variant av trästomme där det kan klättra gröna växter. Och så kan man ha krokar o bänkar i poolhuset för att byta om.
  Ha en fin nationaldag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *