Nu kommer han hem

Innehåller annonslänkar och annonssamarbete med Campadre
 
Nu kommer han hem igen och jag kan skämma bort honom med lite frukost. En vecka borta på jobb har Kalle varit men nu ska han vara hemma igen och vi ska fira midsommar tillsammans. Jag har ganska stort behov av att vara själv så att han reser lite stör mig ingenting och det är inte speciellt ofta ändå, det är nästan bara skönt. Får man tycka det? Har man varit ihop så länge som vi och vet att han kommer hem så kan jag njuta av att vara ensam.
 
 
Nu ska jag kolla in den här fina lampan att hänga i taket i hallen, var inte den fin? Från Indiska HÄR, det var länge sedan jag var i stan nu och kikade så det kan bli en tur snart. Fast i stan har de inte allt som de har på nätet. Den här var superfin tycker jag. Behöver två lampor till köksfönster och hallfönster ocså men inte dessa då. 
 
 
 
Jag har börjat spara saker till min sommarstuga, ja men du har ingen än?….nej jag vet. Men till nästa sommar kan det kanske bli en 😊Jag lägger undan saker i alla fall. En till brödrost Smeg fast en liten. 
 
Idag ska jag plocka ordning inne. Jag vänder till hur fort som helst och Elin ska ha fest i midsommar så bäst jag plockar ordning lite och så ska jag fixa mina naglar hos bästa Amanda. Igår jobbade jag sent med bilder så jag hann riktigt mycket jobb. 
 

 
 
 Nu ska jag ta tag i tvättstugan som håller på att svämma över av kläder
 
Kram Lotta
 
 💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Nu kommer han hem”

  1. Verkligen underbart med stuga. Jag har flyttat ut i sommarstugan nu när jag är ledig. Hela sommaren spenderar vi här. Men själva huset och gården är mera som ett hus skulle jag säga. Men då jag bor i Umeå och min kärlek i skellefteå skaffade vi en stuga i mitten. Små barn = ingen kan flytta. Alla lösningar är bra lösningar.

  2. Åh stuga! Det drömmer jag också om. Men jag tror nog jag vill ha det du har i din vanliga villa i stugan. Liksom avskilt och lantligt och bad i nån form.
    Hur vill du ha din stuga?
    Du behöver inte svara såklart. Men jag blir ju nyfiken för jag tänker ju att du har ”allt”.

    1. Sjötomt och egen brygga, gärna en båt är drömmen. I tex Sommen, Rängen osv nära oss. Stugan är inte så viktig för mig utan sjötomt är viktigast 😄 Den dagen vi säljer huset eller inte har höns kan det bli havet. kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *