Ljus i vårt hus

 
 
Jag har saknat en läslampa i vardagsrummet så nu fick det bli en klassik vit där inne från Markslöjd. Nu på sommaren behövs den inte men när det börjar bli mörkt så är det skönt att kunna tända om man vill sitta och läsa en tidning osv. 
 
 
På bänken blev det en snygg matchande som jag spanat in ett tag också den från Markslöjd.
 
 

Så nu kan  det bli lite mörka kvällar här hemma för nu är jag redo. Har haft dem tända igårkväll och de lös så fint i vardagsrummet med det tända vitrinskåpet. 

 
Idag är det lite ärenden till stan som ska göras och så ska det bokas hotell till midsommar, tack för tips det ser ut att bli ett av dem. Som det ser ut nu så följer även Philip och hans flickvän med och det ska bli så mysigt att få vara lite med bara dem. För några år sedan spendera vi mycket tid med Elin när hon var sjuk, så det känns extra fint när Elin har sitt som hon vill göra och vi får lite mer tid med Philip. Den här gången var det ok om tjejen fick följa med.
 
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Ljus i vårt hus”

  1. Hej så fint det blev, men jag undrar lite över kvalitén. Du läste inte vad kunder tyckt om lampan , de skrev om superdålig kvalité ,men det upplever inte du. Annars är golvlampa väldigt snygg men….

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *