Lite kök och recept på kräftsoppan

Innehåller annonslänkar 
 
Ni var väldigt många som frågade efter receptet på kräftsoppa på instgram igår när jag gjorde den igen, så jag gör ett nytt inlägg här så länkar jag till soppan HÄR. Där finns receptet. Superlätt och god. 
 
 
Blå mugg tex. Newport här, marmorbricka liknande  Åhlens här, pepparkvarn här, stavmixer här
 
Jag plockar in dill nu, har massor jättefin dill så jag passar även på att frysa in till vintern. 
 
 
Vit gryta linkande Cervera här 
 
 
Skärbrädor liknande marmor Ellos här och trä Cervera  här
 
 
Skål Spode Royal design här
 
 
 
Jag har fixat naglarna nu till midsommar, varit på återvinningen med hela bilen full. Ikväll får det bli jobb igen, det passar mig att sitta vid datorn på kvällarna. Jag funderar fortfarande på färgen på luckorna, om det blir helvit eller ljus grå. Ja vi får se, efter sommaren sätter vi igång med det. 
 
Hoppas ni har det bra!
 
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Lite kök och recept på kräftsoppan”

  1. Denna soppa fick du hos mig då du var här för ”hundra år”sen! Om du kommer ihåg…
    Den är verkligen god och lätt att svänga ihop!
    Trevlig Midsommar på dej, Lotta!
    Ps här blåser det också nåt otroligt! Gäller att hålla i hatten! 🤪

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *