Ja man måste spara först

 
 
Ni som följt mig på instastory har sett att jag fick en ide att flytta dessa möbler till uterummet. Men så blev det inte sedan, nej det blev inte bra så istället har dessa som var utanför spabadet få flytta till altanen vid uterummet. 
 
 

Möbler Tine k HÄR, kuddar HÄR 

 
Vid spabadet sitter vi knappt längre för vi går ner till poolen och sätter oss nu när det är fint där, så det får bli några plaststolar från Ikea istället vid spabadet som inte kräver dynor. Dynor är jäkla påhitt 🙂 Vart ska man ha alla dynor och detta kåkande ut och in. Så stolar utan dynor tycker jag låter bra , det ska jag leta efter. 
 
 
Det här blev ju fint i alla fall och jag har återanvänt dynor från Ikeahörnsoffan som jag tagit bort i uterummet. Jag har ofta tänkar på förändringar hur det kan bli bättre hemma och det ändras hela tiden och i uterummet hamnar alla möbler innan de blir för gamla. Så på sikt blir det lite omgjort lite överallt. Planket nere vid poolen ska byggas men det kan jag inte göra, inte poolhuset heller så jag satsar lite på andra förändringar så länge och köket ska målas men det kan inte heller göra så jag försöker spara till en målare som kan göra allt så Kalle slipper fixa det i höst. Pergola var ingen ide att köpa förrän planket är klart så jag väntar. 
 
 
Ja man måste spara först för att kunna förändra och köpa, så det är vad jag pysslar mest med. Försöker spara mycket pengar så att vi på sikt kan slutföra det vi vill här hemma, så blir det lite i taget mellan upplevelserna. 
 
Kram Lotta
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Ja man måste spara först”

  1. Åh vad ni har det fint hemma hos er. Jag håller helt med dig, att flytta om sin möbler lite då och då gör att de känns nya och roliga när de får stå på ett nytt ställe 🙂

    /Sandra htt://kojatillslott.se

  2. Jag flyttar inte så mycket. Jobbar full tid som mjukvaruingenjör så även om jag är jätteintresserad av inredning så räcker inte orken till. Men jag tycker det är roligt att följa med när du flyttar runt dina möbler. Jag gillar ditt tänk med att återanvända möbler, jag blir lite trött på bloggar som har produktplaceringar hela tiden. Jag gillar verkligen din blogg. ♥️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *