Inreda med tavlor

 
Annonssamararbete med In My Corner
 
Jag tycker det är så fint att inreda med tavlor, där tavlan blir lite mer som en prydnadssgrej och man ställer den mot väggen. Lätt att bya ut också och inga hål i väggen blir det. Hemma hos mig sitter nästan inga tavlor på väggen alls, jag låter dem bara stå på bänkar. Jag kanske vågar göra lite hål i väggarna framöver men jag har ångrat mig så många gånger.
 
 
Min poster & keramikvas kommer från In my Coner HÄR  
 
 
Idag ska Elin, jag och mamma iväg på lite upplevelse igen och det ska fotas bilder till VisitLinköping. Bra när Elin är med , då kan hon fota mig också. Elin fick A i fota, så kul för henne. Hon har haft en tuff skolgång och svårt med långtidsminnet så glad att hon hittat något som hon får känna sig duktig på och gillar. 
 
Ha en fin dag! Jag har mycket att förbreda nu. Philip slutar 9:an imorgon och det ska bli lite fest här och så fixa med kläder osv. Nu lagar de all mat själva och fixat att handla en massa själva men lite ska jag ordna med också. 
 
 
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Inreda med tavlor”

  1. Vad härligt att kunna umgås över tre generationer sådär som ni gör. Tyvärr har jag min mamma på lite för långt avstånd. Men när vi träffas ahr vi desto trevligare 🙂 Hälsningar Åsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *