Har du solsting?

Annonssamarbete med Prestige
 
 
Jösses vad varmt det är! Jag ska ut och städa hönshuset men måste ta på mig lite långa byxor för det ska städas där ute i värmen och jag vill inte ha hönsloppor på benen. 
 
Ni brukar alltid fråga när jag har solglasögon på mig och vill att jag ska tipsa om saker i olika prisklasser så därför tänkte jag tipsa om Prestige och glasögon som är snygga på och bra priser och som både Elin och jag använder. Dessa är extra heta nu bland instagrammare osv och Elin sa att dessa måste du ha mamma 🙂 Vi har provat 3 olika par och de finns även för killar. Jag ska visa dem hur de ser ut på senare när tillfälle ges. Men kolla in deras sida HÄR om du är sugen på solglasögon.
 
Kram Lotta
 
💗
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *