Först Spode och sedan Ostindia

innehåller annonslänkar 
 
 
Godmorgon kära ni, idag var jag vaken med tuppen för att hinna med lite mer och det gjorde jag. Jag är ganska seg annars på morgonen, ja på kvällen med. Börjar jag bli gammal eller 🙂
 
Har ni sett så fint mitt porslin är i skåpet, älskar det blå från Spode hos Royal design , muggar , tallrikar, skålar , form , tekopp osv  Men nu ska jag börja samla på Ostindia hos Cervera. Har alltid velat ha det som finporslin när det kommer gäster så jag ska börja spara en tallrik i taget och så älskar jag dessa muggar. Spode använder vi till vardagsporslin och jag älskar den blå färgen. Jag har ju jobbat både på Duka och Cervera och tycker fortfarande att det blå är så vackert. Har du något porslin du samlar på?
 
 
Ha en härlig fredag, nu ska jag åka och ta hand om min vän lite 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Först Spode och sedan Ostindia”

  1. Jag har precis börjat samla på Villeroy Boch, wild rose. I dag ska jag hämta två paket med tekoppar och fat m.m. som jag fyndat på tradera. Det blir fint att duka till frukost i morgon.

  2. Så fint med vallmon i vas! Vi har vallmo ute i trädgården, har inte ens tänkt tanken på att ta in dom, men det va ju jättefint.

  3. Jag samlar på Ostindia matservis som finporslin. Det känns festligt att duka med den. Den har bra färger att matcha blommor och annat med.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *