Findus testar Mjau noga utvalt och en tävling

 
I annonssarbete med Mjau

Tänk att man ska vänta så länge innan jag fick göra ett inlägg på mattes blogg. Nu äntligen har jag fått testa nya produkter från svenska Mjau och deras premium-sortiment Mjau noga utvalt!

 
 

Jag är ju en kastrerad hankatt och behöver mycket bra mat för att hålla pälsen fin och magen i trim och då är Mjaus premiumsortiment Mjau noga utvalt perfekt. Jag är ju utekatt som ni vet och att älskar jaga och springa ute. Mjau använder bara naturliga råvaror utan onödiga tillsatser och har funnits i Vårgårda sedan 70-talet.

 

Först smakade jag på torrmaten för kastrerade utekatter. Även på kvällen tog jag mig ett rejält mål mat.

 

Sedan var det dags för blötmaten och den gillade jag väldigt mycket, slurp sa det bara och tog slut på en gång. Matte blev nöjd och fick ta sina kort. Den här kan hon gott bjuda mig på en dag till.

 
 

Sedan  satte jag mig för att vila efter maten, ja vi katter har mycket att styra med på en dag. Äta, sova och jaga. Man blir trött förstår ni.

TÄVLING! Kanske du har en kattkompis hemma som också vill provsmaka Mjau och kattmat för kastrerade katter. Gå in på mattes instagram för att tävla så kan du vinna kattmat för ett halvår. 

Så bra tycker jag!

Mattes instagram HÄR

Läs mer om Mjau här!

 
Kram Findus
 
💓

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Findus testar Mjau noga utvalt och en tävling”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *