Det får nog bli en målare

Innehåller annonslänkar och samarbete med Silestone, Sten och marmor och Qvesarum
 
Vi var och plockade smultron och blåbär häromdagen, så himla gott med mjölk till. Mysigt att få med båda ungarna på en liten runda. Philip har jag alltid varit tokig i att plocka bär, det verkar hålla i sig. 
 
 
Jag skrev på instagram igår att vi ska börja söka efter en målare till hösten. Jag har funderat en del och sprutmåla luckorna skulle funka, men då måste vi ändå måla en massa som inte går att sprutmåla och lämna in. Kallle säger han vill måla alla luckor men han har ju så lite tid så vi ska nog ta hjälp av en målare att fixa klart köket i höst. Har du tips på en duktig målare att måla köksluckor så tipsa gärna mig.
 
Älskar mina bänkar från Silestone,  som Sten & Marmor hjälpte oss med och kakel från Qvesarum och längtar tills köket blir klart. Det kom en sommar emellan och nu är viktigast att hinna klart ute lite mer. 
 
 
Royal design Kitchen aid här, porslin här och här , smeg brödrost här, bricka här 
 
Ikväll ska jag på tjejmiddag till min väns föräldrars sommarhus vid vattnet, det ska bli så mysigt och imorgon har jag en spännande sak som händer här hemma men det ska jag berätta mer om då. I helgen har jag mycket kul bokat, en sak i taget 🙂
 
Kram Lotta
 
💗
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Det får nog bli en målare”

  1. Jag måste rekommendera Härjedalskök. Vi behöll stommarna, bytte bänkskivor och köpte nya fräscha luckor + att de fixade lådor i stället för skåp till nederskåpen. Det blev hur bra som helst!Och definitivt billigare än att riva ur och köpa nytt. Kolla upp dom!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *