Boka hotell till midsommar

Innehåller annonslänk till Campadre
  
Gammal bild kök
 

Idag är det inneväder och regn här och det är så himla skönt för jag har så mycket att göra vid datorn och med  bilder och jobb som jag ligger efter med. Jag ska njuta av den här dagen och sitta här och jobba och ha det bra.

 
Jag har varit iväg på förmiddagen och gått promenad med min vän Maria, så blev det lite handlat på vägen hem så nu klarar man sig ett tag igen. Nästa vecka inte så många måsten och jag försöker att fylla tiden med att boka så lite som möjligt för tiden fylls upp så fort ändå. 
 
Har ni något tips på ett mysigt boende vid vatten till midsommar som inte ligger allt för långt ifrån Östergötland? Jag och Kalle vill gärna åka iväg en sväng själva och barnen vill ju inte vara med oss och vi tänkte hitta på något bara han och jag.
 
Kram Lotta
 
💗
 
Tips
 
Campadre har fortfarande 10% extra HÄR  med koden fyra10 i kassan 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

13 reaktioner på ”Boka hotell till midsommar”

  1. Härligt😄 Så kommer vi göra med iår. Stora barn som inte bor hemma och ordnat eget på eget håll. Vi har alltid haft stora midsommarfester här hemma med grannar, vänner och barn/ ungdomar. Vi ska på bo på båsenberga herrgård, inte nära havet men så muysigt❤️

  2. Jag är hemkommen efter en underbar helg på Gränsö spa med min man som sällskap. Det är nyrenoverat med utbyggd spa avd. Maten var helt ljuvlig. Jag rekommenderar verkligen detta spa. Underbart ställe.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *