Vad jag gillar semester

innehåller annonslänkar 
 
Inga tider att passa, gå upp när man vill, gå och lägga sig när man vill och mest bara glida runt på det man vill just nu. Vad jag gillar semester! Idag var jag uppe ganska tidigt och ut och gick med min vän Maria. Vi tog ett bad när vi kom hem och satt och pratade ute. Jag älskar det spontana att allt blir lite som det blir och att vi inte bokar upp en massa och måste åka iväg varje dag. Vi är mest hemma och så åker vi en iväg en sväng ofta på kvällen. Imorgon måste vi dock iväg och köpa grejer till bygget. 
 
Hoppas du har det bra! Jag ska ta en kaffe och sedan blir det att ut och bygga lite igen i värmen innan man får slänga sig i poolen.
 
Fina lakan i blått liknande dem på bilden finns HÄR  HÄR  
 
Kram Lotta 
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Vad jag gillar semester”

  1. Hoppas ni får en underbar semester, jag har snart gjort min första vecka o har 4 härliga veckor kvar. Har inga byggprojekt som ni inplanerade men ett ommöblerings projekt o lite byte av möbler i köket efter vår resa till Kreta 😉

    Ha en fin kväll!
    Kram Malin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *