Utekök eller arbetsbänk

Innehåller annonslänkar till Ellos 
 
 

Hej från landet! Vilken värme vi har nu. Jag har varit ute i flera timmar och grejat. Utanför orangeriet ska vi ha en arbetsbänk eller utekök eller vad man nu ska kalla det. Ja ni ser på vänster sidan om häcken där grilltunnan är. Jag hade tänkt att vi skulle bygga något fint, men Kalle har så lite tid så nu har jag beställt en arbetsbänk dit.  Jag valde den HÄR i vit. 

 
 
Ska bli roligt att få piffa den här och kalle kommer bli glad att ha någonstans att ställa maten på när han grillar. Jag kände det när vi köpte pergolan att det är smidigt ibland att inte bygga allt, utan bara montera ihop så är det klart. Har även beställt lite annat fint men det får jag visa er senare. 
 
Nu kommer snart min mamma hit så ska vi simma lite
 
Ha det fint!
 
Kram Lotta
 
💗
  
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Utekök eller arbetsbänk”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *