Tandläkaren och värme

Innehåller annonslänkar 
 
 
Skor HÄR och väska Lexington Boozt gammal HÄR  
 
Hur har ni det i  värmen? Idag var det visst väldigt segt. Jag har i alla fall behandlat altangolvet men får göra det sista ikväll. Har varit hos tandläkaren idag och behöver bara gå med 2 år emellan, skönt för det är inte så trevligt där. Bara tandsten att ta bort men det är obehagligt när de håller på i munnen tycker jag även om de är snälla och trevliga. 
 
 
Jag älskar min randiga klännng från Lindex och önskar det fanns fler av den att köpa, såg att de hade en randig HÄR och en annan fin blå volangklänning HÄR men inte precis som min. Om ni ser någon liknande så tipsa mig. Den här är i mjuk skön kvalite och ser lika fin ut nu som när jag köpte den för flera år sedan. 
 
 
 Dags för lite lunch här och väcka två av ungdomarna 😄
 
Kram Lotta
 
💓
…………………….
 
Samarbete :
 
Påminner också om att koden LANDET20 gäller till onsdag 1 /8 på 20% rabatt på ordinarie priser hos Country Dreams HÄR
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *