När vi gör något är vi intensiva och det går fort

 
Innehåller annonslänkar 
 
 
Jag vaknade tidigt idag av att Findus kommer in och skriker, lite bra är det för igår hann jag så lite och jag älskar komma upp i tid och hinna en massa innan familjen vaknar. Kalle kan sova hur länge som helst om man inte väcker honom, men kl 10 brukar han vilja bli väckt. Om jag är trött sover jag så länge jag vill också, men oftast går jag upp lite tidigare än de andra. 
 
Grapelampa New port  HÄR , vitrinskåp HÄR, Vit lampa Ellos  HÄR, Tavla HÄR, Korall HÄR,
 
Bläckfiskljusstake New port  HÄR 
 
 
Tom Ford HÄR, Dior HÄR, Kinfolk HÄR
 
Idag ska vi åka och köpa virke till stolparna som Kalle ska bygga till planket, jag ska hjälpa min syster att putsa några fönster och så ska vi skruva ihop möbler. Det kommer massor av av fina möbler idag som vi ska sätta ihop och uteköket till köksträdgården, rabatt på det HÄR nu hos Ellos. Så ikväll blir det middag vid grilltunnan. 
 
 
Spode Kopp Royal design HÄR , jag har börjat spara på Ostindia nu så dessa HÄR ska köpas då och då
 
 

Jag tycker om att greja hemma och röra å mig, sitta i solstol är varken Kalle eller min grej om vi inte åker utomlands. Vi jobbar intensivt båda två ofta några timmar sedan lagar vi god mat på kvällen, tar något gott att dricka och latar oss. När vi gör något är vi intensiva och det går fort, men det blir ofta efter kl 12, förmiddagen är också ofta lugn. 

 
Idag har jag så mycket tankar som jag skulle kunna dela med er, men det får bli i andra inlägg, nu ska jag plocka disk och tvätt och sedan gå ut. Det har regnat lite här inatt, men idag blir det varmt och härligt.
 
Kram Lotta
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”När vi gör något är vi intensiva och det går fort”

    1. Hej, jag sålde det porslinet i många år och har alltid tyckt om det men inte velat ha det, men nu har jag tänkt massa år att jag ska börja spara. Har börjat med tallrikarna nu. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *