Kimono och 10 mail i inkorgen

Innehåller annonslänk till Odd Molly 
 
 
Idag har jag jobbat inne vid datorn i stort sett hela dagen, jag har så mycket att komma ifatt med och det blir så rörigt i huvudet om jag inte städar upp i mailen och fixar bilder osv. Nu har jag 10 mail i inkorgen, tjohoooo. Men nu när jag suttit inne hela dagen ska jag nog ta med Elin och hämta paket i stan. Det är några mil för oss att köra om man ska hämta paket, men så är det när man bor på landet. Det är varmt ute så det räcker med bikini och min kimono om man är hemma, finns på rea nu HÄR älskar färgerna på den.
 
Ha det fint i värmen 
 
Kram Lotta
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Kimono och 10 mail i inkorgen”

  1. Det är likadant för oss när vi ska hämta paket, krävs lite planering om de hamnar på "fel" utlämningsställe 😉 Men de är ju lite charmen med landet som sagt. Så skönt att du är ifatt med arbetet, hoppas ni kan sitta o njuta nu resten av kvällen. Det är Ernst ikväll glöm inte det 😉
    Kram Malin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *